Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

  • ibiza

De schoonheid van de stranden en baaien met kristalheldere water zijn beroemd in de hele wereld. Net als de nachten met eindeloze party's.

Ooit hebben de hippies Ibiza omarmd en nog steeds hangt er een speciale sfeer die de diepgewortelde tradities in de dorpen van het eiland niet in de weg staat. Je ziet hier de mooiste zonsondergangen van de Middellandse zee. Ibiza gaat met zijn tijd mee zonder zijn geschiedenis te verloochenen. Dit perfecte evenwicht maakt het eiland een van de beste bestemmingen voor een onvergetelijke vakantie.

WAT KUN JE OP IBIZA DOEN?

20171106115432

PARTY'S

Op Ibiza kun je helemaal losgaan. De beroemdste DJ's van de wereld hebben op dit eiland een vaste plek in de allerbeste clubs. Hier is het elke nacht feest.

20171106115432

WATERSPORT

Wie van de zee houdt, vindt op Ibiza interessante mogelijkheiden voor diepzeeduiken, kayak, kite-surf. Ontdek wat je in de Middellandse Zee te wachten staat!

20171106115432

RELAX HIPPIE

Het is niet alleen elektronische muziek en neonlicht wat de klok slaat. Ibiza heeft iets van de relaxte sfeer uit de jaren 70 weten te behouden. Als je een beetje zoekt, vind je hier bijzondere cultuur, enclaves vol persoonlijke vibratie en activiteiten voor mensen die de hippie-kant van Ibiza aanspreekt.

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

HET WEER

Kijk wat voor weer het is tijdens uw vakantie

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.