Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

LIGGING

Sa Coma is een klein plaatsje in de gemeente Sant Llorenç des Cardassar in het oosten van Mallorca. Het ligt tussen Cala Millor en S´Illot. De zone met hotels en de woonwijken lopen hier door elkaar heen. Het lange strand met fijn zand en kristalhelder water trekt in de zomer veel gezinnen aan.

De boulevard loopt langs de hele kust tot het naastgelegen strand van s´Illot. Parallel hieraan loopt belangrijkste winkelstraat. Sa Coma ligt 63 km van hoofdstad Palma en 16 km van Manacor.

Vlakbij bevindt zich het beroemde 'Parque Safari' en natuurreservaat Sa Punta de N'Amer, bekend vanwege de gevarieerde fauna, flora en wilde paarden. Op de Plaza del Talaiot van Sa Coma kun je de "Talaiot de na Pol" bekijken, archelogische resten van de inheemse eilandbewoners uit 1300 v.Chr.

QR

THB Sa Coma Platja****

C/ Ses Savines, s/n.
07560, Sa Coma, Mallorca
+34 971 810 125
+34 971 810 232

BEZIENSWAARDIGHEDEN
Auto

Auto

Neem vanuit Palma de Mallorca de Ma-15 richting Manacor. Van daaruit de Ma-4021 richting San Coma nemen. Eenmaal hier rijd je naar de kust tot de straat Carrer Savines. Op de hoek met Avenida Les Palmeres vind je het hotel.

BUS

BUS

Neem in het busstation van Palma de Mallorca lijn 412 richting Costal del Pins. Verlaat de bus in Sa Coma bij de halte Avenida Savines, deze is precies tegenover het hotel.

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

ENJOY ANIMATIE

Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.