mobile_sub_menu
booking_engine
  • sub_menu
image_header
  • main_content_covid
    mobile_main_content
    main_content_header
    main_content_header_top_left
    main_content_header_bottom_left
    main_content_header_top_right
main_content_alert
main_content_1
  • Terug naar nieuwsoverzicht

    Samen blijven wij momenten beleven

    Delen:

    OKTOBER

    16

    img-9756>
    Nu in de maand oktober willen wij bij THB hotels terugkijken en zien welke gebeurtenissen dit seizoen voor ons het meest memorabel zijn geweest. Hieronder lichten wij dit punt voor punt toe:

    VERBETERINGEN VAN ONZE FACILITEITEN:

    Op 3 mei opende het volledig gerenoveerde THB Cala Lliteras **** hotel (Cala Ratjada, Mallorca) zijn deuren. Het heeft een nieuw, verbeterd imago zodat wij onze gasten de beste ervaringen kunnen bieden.

    Het THB María Isabel **** hotel (Playa de Palma, Mallorca) heeft er een nieuwe faciliteit bijgekregen. Sinds deze winter heeft het hotel een kleine fitnessruimte met bodybuilding- en cardiotoestellen.

    Bij de hotels THB Dos Playas **** (Cala Ratjada, Mallorca) en THB El Cid**** (Playa de Palma, Mallorca) werden de gevels gerenoveerd.Tevens zijn er verbeteringen aangebracht in de hotels op Lanzarote.

    Bij het THB Flora *** (Puerto del Carmen) is de receptie gerenoveerd, waardoor de inrichting daarvan is veranderd en die een modernere uitstraling heeft gekregen die meer in overeenstemming is met de rest van het hotel. Daarnaast is de fitnessruimte gerenoveerd en wij hebben daar iets aan toegevoegd dat er daarvoor niet was: een kokette, volledig ingericht wellnesszone. Zowel bij THB Tropical Island **** (Playa Blanca) als bij THB Flora *** zijn de recepties gerenoveerd en werden er nieuwe glijbanen geplaatst in het hoofdzwembad van het resort.

    VERBETERINGEN OP MILIEUGEBIED:

    Dit is een verbintenis die wij op ons hebben genomen onder het ECO friendly merk. Wij hebben ons ten doel gesteld milieuvriendelijk te zijn zonder dat de kwaliteit van de ervaringen van de gasten die ervoor kiezen hun vakanties in THB hotels door te brengen erop achteruitgaat.  Lees hier alles over de projecten die we in 2019 hebben uitgevoerd.

    ONZE BIJDRAGEN OP SOCIAAL GEBIED:

    Mensen, cultuur en onze omgeving zijn aspecten waar THB-hotels voor wil zorgen. Dit zijn enkele van de acties die we hebben gepromoot:

    • Speelgoed inzamelen op ons hoofdkantoor (Can Picafort, Mallorca) en in het THB Tropical Island **** hotel (Playa Blanca, Lanzarote) afgelopen kerst.
    • Dankzij onze leverancier Textil Insular, heeft het ziekenhuis de beschikking over een Kiciclo met een THB hotels kenteken.
    • Wij werken samen met de stichting Asperger Leaders.
    • Wij hebben actief deelgenomen aan het PALMADONA-programma van het Gemeentelijk Sportinstituut. Er werden evenementen en activiteiten gehouden die tot doel hadden de belangrijke rol die vrouwen in de sport spelen te waarderen, zichtbaar te maken, te ondersteunen en te eren.

    WIJ MAKEN ONS NOG STEEDS STERK VOOR TRAINING VIA THB College:

    Dit educatieve project is ontstaan en groeit iedere dag verder omdat wij ons laten leiden door waarden als onderwijs, respect en een toekomstvisie.  
    Op de dag van vandaag steunt dit project op twee programma's.

    Aan de ene kant is daar het Dual Training-programma, dat gericht is op het bevorderen van de training, inzetbaarheid en carrièremogelijkheden van jongeren.  En anderzijds het Talents-programma, waarin wij ons sterk maken voor opleidingen die de ontwikkeling en professionele groei van al diegenen die in THB-hotels hun carrière willen ontwikkelen verbetert.

    Hieronder volgen enkele  van de belangrijkste gebeurtenissen op dit gebied:

    • Op 14 mei werd de THB-hotels Dual Training Cooking School in samenwerking met ETB geopend.
    • In juli kregen onze inspanningen voor het FP Dual THB College-project de erkenning die het verdiende, en werd ons de Innobankia Award voor Bedrijf van het Jaar toegekend.

    EN IN 2020...

    In ons streven elke dag beter te zijn werken wij er vol enthousiasme aan u het beste van ons te bieden.

    VERBETERINGEN VAN ONZE FACILITEITEN:

    De kamers van het hoofdgebouw van het THB Felip **** hotel (Porto Cristo, Mallorca) zullen volgend jaar compleet anders zijn.

    Zij krijgen dan dezelfde stijl en inrichting als de recent gerenoveerde kamers van het tweede hotelgebouw.In het THB María Isabel **** hotel (Playa de Palma, Mallorca) renoveren wij de hal, de bar en voegen wij een nieuwe vergaderruimte toe.

    Aan de Strandpromenade in de stad Palma opent ons THB Mirador **** hotel volgend jaar zijn deuren na een transformatie en verbetering van de faciliteiten.

    In ons hotel in Ibiza-stad, THB Los Molinos ****, wordt de Flora Room (evenementen en conferenties) gerenoveerd.In het THB Royal *** (Playa Blanca, Lanzarote) worden alle kamers gerenoveerd. Beschikbaar vanaf februari.

    Ten slotte zal op het THB Tropical Island **** (Playa Blanca, Lanzarote) het Waterpark worden gerenoveerd, zodat de kleintjes dubbel kunnen genieten.

    VERBETERINGEN OP MILIEUGEBIED:

    In 2020 blijven wij strijden voor de bescherming van de planeet. Klik hier (link nieuwsbericht) als u enkele van de initiatieven voor volgend jaar waar wij aan werken wilt zien.

    OP SOCIAAL GEBIED:

    Wij zullen het beoefenen van sporten blijven bevorderen, we willen de belangen van IEDEREEN verdedigen, of het nu kinderen, vrouwen of mannen zijn en wij zullen actief deelnemen aan alle projecten die ons identificeren.

    EN DAARBIJ VERGETEN WIJ DE OPLEIDINGEN NIET:

    THB College is het project dat met de meeste geestdrift wordt ontvangen door iedereen die deel uitmaakt van de THB hotels familie.  Er is niets dat meer tevredenheid biedt dan te zien hoe er mensen zijn die via ons groeien, zich ontwikkelen en hun dromen verwezenlijken


    ALS U WILT WETEN WANNEER U UW FAVORIETE THB HOTEL OPENT ZODAT U UW VAKANTIE VAN VOLGEND JAAR KUNT BOEKEN ...

    MALLORCA
    THB Gran Playa****:   1 mei 2020
    THB Guya Playa****:  1 mei 2020
    THB Cala Lliteras ****: 1 mei 2020
    THB Dos Playas ***: 1 mei 2020
    THB Sa Coma Platja ****: 1 mei 2020
    THB María Isabel ****: 7 februari 2020
    THB El Cid ****: 14 februari 2020
    THB Mirador ****: 8 januari 2020

    IBIZA
    THB Ocean Beach ****: 24 april 2020
    THB Naeco Ibiza ****: 1 mei 2020


    Vergeet niet dat de hieronder vermelde hotels het hele jaar door geopend zijn:

    MALLORCA
    THB Felip**** (Porto Cristo)

    IBIZA
    THB Los Molinos**** (Stad Ibiza)

    LANZAROTE
    THB Flora*** (Puerto del Carmen)
    THB Royal*** (Playa Blanca)
    THB Tropical Island**** (Playa Blanca)

main_content_2
main_content_3
main_content_4
main_content_5
main_content_6
main_content_7
main_content_8
main_content_9
main_content_10
main_content_11
main_content_12
main_content_13
main_content_14
main_content_15
main_content_16
main_content_17
main_content_18
main_content_19
main_content_20
main_content_21
main_content_22
main_content_23
main_content_24
main_content_25
main_content_26
main_content_27
main_content_28
main_content_29
main_content_30
main_content_footer_top_without_border
main_content_footer
pre_footer_1
pre_footer_top
mobile_hotel_footer
Draai uw apparaat horizontaal voor een betere weergave.