mobile_sub_menu
booking_engine
  • sub_menu
image_header
  • main_content_covid
    mobile_main_content
    main_content_header
    main_content_header_top_left
    main_content_header_bottom_left
    main_content_header_top_right
main_content_alert
main_content_1
  • Terug naar nieuwsoverzicht

    ONZE MILIEUVRIENDELIJKE ACTIES

    Delen:

    OKTOBER

    15

    imagen-noticia-plastico-201902201716160000005572>
    Het milieu verbeteren is een voortdurende inspanning waar wij van THB hotels bijzonder veel aandacht aan besteden. Onder het ECO friendly merk werken wij iedere dag aan een duurzaamheidsprogramma dat milieuvriendelijke praktijken bevordert.

    Dit zijn enkele van de acties die wij in 2019 hebben uitgevoerd:

    - Wij hebben de schoonmaak van het strand van Porto Cristo georganiseerd. 
    - Wij zijn begonnen met het vervangen van de gordijnen door gordijnen met duurzame draden. En in de badkamers vervangen wij de individuele verpakkingen door dispensers.
    - Geleidelijk aan verminderen wij het gebruik van plastic wegwerpproducten in onze vestigingen. Wij hebben plastic rietjes vervangen door kartonnen rietjes. Er worden biologisch afbreekbare glazen gebruikt voor de water, koffie en self-service automaten. Daarnaast gebruiken wij niet langer plastic zakken voor het bewaren van de dekens van de kamers en hebben die vervangen door stoffen.
    - Voor de afdelingen vloeren, keukens en restaurants worden de schoonmaakproducten in bulk gekocht en niet in wegwerp plastic verpakkingen.
    - In de THB Cala Lliteras **** (Cala Ratjada, Mallorca) en THB Los Molinos**** (Ibiza-stad) hotels is er om energie te besparen een warmteterugwinningssysteem van de airconditioningmachines geïnstalleerd die het water in het hele hotel te verwarmen. In beide hotels zijn de tuinpaden gemaakt van gerecyclede materialen.
    - Ook in de THB Cala Lliteras **** is er het timmerwerk aangepast door PVC te vervangen door aluminium met warmtebrug onderbreking. In datzelfde hotel is de volledige elektrische installatie aangepast en er worden alleen LED's gebruikt. Daarnaast worden nu alle machinkamers gemonitord.
    - In alle hotels van de keten zijn stroommeters toegevoegd om het verbruik beter te kunnen controleren.
    - Wij creëren ECO-friendly plekken in onze hotels, waar wij informatie geven en onze gasten en werknemers bewust maken van het belang van onder andere waterbeheer, energie-efficiëntie, afvalvermindering en recycling. 
    - Wij werken samen met de NGO CEAMAR. Voor iedere schone nieuwe handdoek waar onze gasten in het THB Tropical Island **** hotel (Playa Blanca, Lanzarote) om vragen, doneren we het volledige bedrag daarvan aan deze organisatie, op deze wijze ondersteunen wij hun bescherming en behoud van onze zeeën en de daarin levende dieren.
    - Wij werken aan het verminderen van onze CO2-voetafdruk: wij verminderen het energieverbruik om de uitstoot emissies naar de planeet te besparen, en tevens hebben wij de aanschaf en het gebruik van producten teruggebracht in de vorm van hergebruik en recycling. Enfin, wij staan achter de beroemde 3 r’s van de duurzaamheid om onze CO2-voetafdruk te verminderen.

    Zonder enige twijfel is klimaatverandering hetgeen dat ons de meeste zorgen baart. Wij van THB hotels zijn ons ervan bewust dat toerisme een groot effect op het milieu heeft en daarom moeten wij de gewoontes die schadelijk zijn voor de planeet wijzigen. 

    We zullen het bewustzijn bij klanten, werknemers, leveranciers blijven verhogen ... en hen blijven wijzen op het belang van de zorg voor de planeet  en dat wij met het aandragen van zandkorrels grote bergen kunnen maken.

    Enkele van de acties die wij vanaf volgend jaar zullen uitvoeren in onze hotels zijn:

    - Wij schaffen het gebruik van plastic flessen af en vervangen die door kartonnen verpakkingen.
    - In THB Guya Playa **** (Cala Ratjada, Mallorca) wordt de warmte van de airconditioning teruggewonnen om het water in het hele hotel te verwarmen.
    - De schoenen, die momenteel in een plastic zak worden overhandigd, zullen worden beschermd door een tnt-zak (niet-geweven stof).
    - Wij gaan het aantal recyclingpunten uitbreiden om deze taak makkelijker te maken voor onze gasten.
    - We zullen werknemers van THB-hotels een nieuwe opleiding aanbieden op het gebied van milieueducatie en -governance inzake duurzaamheid.
    - De zorg voor onze tuinen is iets dat ook deel uitmaakt van de filosofie van THB hotels. Zo zullen wij volgend jaar in alle tuinen van onze vestigingen waar dat mogelijk is nieuwe bomen planten met het doel nieuwe koolstofputten te creëren die helpen het CO2-gehalte in de lucht te neutraliseren.
    - In de Buffetrestaurants van onze vestigingen gebruiken wij niet langer al die producten die individueel in plastic zijn verpakt en bieden onze gasten producten van betere kwaliteit die in bulk worden aangeboden.

     

     

     

main_content_2
main_content_3
main_content_4
main_content_5
main_content_6
main_content_7
main_content_8
main_content_9
main_content_10
main_content_11
main_content_12
main_content_13
main_content_14
main_content_15
main_content_16
main_content_17
main_content_18
main_content_19
main_content_20
main_content_21
main_content_22
main_content_23
main_content_24
main_content_25
main_content_26
main_content_27
main_content_28
main_content_29
main_content_30
main_content_footer_top_without_border
main_content_footer
pre_footer_1
pre_footer_top
mobile_hotel_footer
Draai uw apparaat horizontaal voor een betere weergave.