mobile_sub_menu
booking_engine
  • sub_menu
image_header
  • main_content_covid
    mobile_main_content
    main_content_header
    main_content_header_top_left
    main_content_header_bottom_left
    main_content_header_top_right
main_content_alert
main_content_1
  • Terug naar nieuwsoverzicht

    LEVENSLESSEN IN MOEILIJKE TIJDEN

    Delen:

    MEI

    08

    noticia2>
    Gedurende de afgelopen maanden bevonden wij ons in een ongekende gezondheids- en economische situatie, die ons leven volledig heeft veranderd, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied.

    Het hele team van THB-hotels wist zich in het kader van hun verschillende functies snel aan te passen aan de situatie, en zo werden de benodigde maatregelen genomen en de handelingen verricht waartoe wij ons als bedrijf de afgelopen weken genoodzaakt zagen, en wij zijn daarvoor zeer dankbaar.

    Ook willen wij onze dank betuigen aan onze klanten die THB Hotels trouw zijn gebleven in deze situatie waarin wij ons moeten blijven bevinden, niet omdat wij daartoe verplicht zijn, maar omdat wij verantwoord willen handelen, en daarom moet wij thuisblijven om de verspreiding van COVID-19 een halt toe te roepen.

    Nog niet eerder in de geschiedenis van de organisatie hebben wij de deuren van al onze vestigingen moeten sluiten. Maar we wisten dat het nodig was om u, klant of werknemer, als onderdeel van de THB-hotelfamilie die u bent te beschermen. Aan alle klanten die reeds een verblijf bij ons geboekt hadden bieden wij de mogelijkheid deze reservering te wijzigen of te annuleren, zodat ze kunnen genieten van hun vakantie wanneer dit alles voorbij is.

    Tijdens deze moeilijke periode blijven wij bij THB-hotels werken, waarbij wij gefocust zijn op de nabije toekomst, maar tevens analyseren wij het heden en wat in onze handen ligt om zoveel mogelijk ondersteuning te verlenen. De situatie die waarin wij ons bevonden en bevinden heeft ertoe geleid dat wij diverse lessen hebben geleerd:


    - Voor jezelf te leren zorgen is voor anderen zorgen. Wie had ooit kunnen denken dat thuisblijven en voor jezelf zorgen, in zou houden dat je voor anderen zorgt.

    De tijd die wij met de onzen doorbrengen moeten wij koesteren zonder onze woning te verlaten, en zo moeten wij het vernuft dat in ons zit om dagen, uren en minuten draaglijker te maken. Wij leren ons beter te kennen en te verzorgen.

    - Leren te beschermen. Velen van degenen die hun leven op het spel hebben gezet om te zorgen dat het de onzen aan niets ontbreekt. Zorgwerkers, Transporteurs en Politiediensten, Burgerbeschermer, Supermarktmedewerkers... Dat zijn de helden van deze pandemie en zullen voor altijd in onze herinnering blijven.

    Onze kleine bijdrage aan deze zaak was materiaal uitlenen aan gezondheidscentra en het THB Mirador hotel ter beschikking te stellen van de zorgwerkers die het risico van besmetting in hun woning, van hun familieleden moesten vermijden. De onzen beschermen.

    Sinds 1 april heeft het hotel een aantal zeer speciale gasten onderdak verleend, en wij wilden die verwennen en verzorgen, want dat is wel het minste wat wij voor hen konden doen.

    - Leer dankjewel te zeggen. Na de zware werkdagen die onze nieuwe gasten moeten doormaken, wilden wij hen op een bijzondere manier bedanken voor hun werk. Een glimlach op hun gezichten te kunnen zien op de moeilijkste momenten en hun een dosis vreugde toe te dienen. Hoe?
    Voor enkele momenten wilden wij hun PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) inruilen voor onze eigen OBM-uitrusting team (Oneindige Blijdschap Middelen). Bij aankomst in het hotel overhandigden wij hen een klein THB-hotel setje met alle benodigde ingrediënten, zodat zij, wanneer dit allemaal achter de rug is, kunnen genieten van de vakantie die zij zo hard verdienen.

    De emotie die wij voelen bij het zien van die verbaasde glimlach op hun gezicht, die betraande blikken, wanneer zij de brieven ontvangen die rechtstreeks uit het hart geschreven of de berichten die overlopen van dankbaarheid, is grenzeloos en onvergetelijk. Dat was zonder twijfel ons grootste geschenk. Wij hebben u daarvoor te danken.







    - Leren de kleine dingen te waarderen. Iets zo simpel als de vrijheid om buiten te wandelen, een excursie te maken naar het strand of de bergen. De geur van de zee, lente, zomer. Sluit uw ogen, voel de wind en geniet van de zon, op uw gemak en zonder vrees. Het missen van het samenzijn met familie of vrienden, hun gelach van dichtbij horen en, allen tezamen, te toasten op het leven. En, bovenal de moed hebben om onze dierbaren rustig en krachtig te omarmen.

    - Leren ons aan te passen. Voor onszelf en voor iedereen moeten wij de wens om uit te gaan, onze familieleden te zien en een normaal leven te leiden onderdrukken. Ons aanpassen aan de nieuwe realiteit, nieuwe protocollen en veiligheidsmaatregelen invoeren, is wat ons te wachten staat in de nabije toekomst. Het is belangrijker dan ooit om de aanbevelingen van de autoriteiten op te volgen, zodat wij er met ons voorbeeld en onze verantwoordelijkheid, voor zorgen dat dit alles snel voorbij is. Laten we hopen dat het niet meer is dan een momentopname van ons leven, en dat wij dit later kunnen vertellen en herinneren als iets uit een ver verleden.


    Wij zullen snel terugkeren met meer kracht en enthousiasme dan ooit tevoren, zodat we u de vakantie kunnen bieden waar u het meest naar hebt uitgekeken in uw leven. Wij werken hard aan het invoeren van nieuwe veiligheidsmaatregelen en brengen onze protocollen up-to-date om u de veilige omgeving te bieden die wij nu allemaal nodig hebben.

    Bedankt voor alles en tot spoedig ziens.

    w.g. Directie van THB-hotels

main_content_2
main_content_3
main_content_4
main_content_5
main_content_6
main_content_7
main_content_8
main_content_9
main_content_10
main_content_11
main_content_12
main_content_13
main_content_14
main_content_15
main_content_16
main_content_17
main_content_18
main_content_19
main_content_20
main_content_21
main_content_22
main_content_23
main_content_24
main_content_25
main_content_26
main_content_27
main_content_28
main_content_29
main_content_30
main_content_footer_top_without_border
main_content_footer
pre_footer_1
pre_footer_top
mobile_hotel_footer
Draai uw apparaat horizontaal voor een betere weergave.