mobile_sub_menu
booking_engine
  • sub_menu
image_header
  • main_content_covid
    mobile_main_content
    main_content_header
    main_content_header_top_left
    main_content_header_bottom_left
    main_content_header_top_right
main_content_alert
main_content_1
  • Terug naar nieuwsoverzicht

    BEGAAN MET DE PLANEET

    Delen:

    MEI

    20

    imagen-noticia>
    Bij THB hotels groeit het bewustzijn dat wij een duurzame ontwikkeling van onze bestemmingen moeten bevorderen. Zorg voor het water, energetische efficiëntie, afvalvermindering en recycling, het behoud van de inheemse flora en fauna die eigen is aan onze bestemmingen, respect voor de lokale cultuur en het milieu in het algemeen, zijn de voornaamste uitgangspunten voor de handelingen die wij verrichten om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.
    Wij willen actief deelnemen aan de strijd tegen klimaatverandering, en het lijdt geen twijfel dat de eerste stap in dit proces het informeren en voorlichten is van zowel het team van THB hotels als alle gasten die besluiten hun vakantie bij ons door te brengen.

    Om dat doel te bereiken hebben wij diverse initiatieven ondernomen. Zoals bijvoorbeeld het creëren van ECO friendly Corners in onze hotels.

    Het eerste hotel waar deze speciale hoek voor het creëren van milieubewustzijn werd aangebracht was het THB Tropical Island**** (Playa Blanca, Lanzarote). Een ruimte waar zowel volwassenen als kinderen kunnen leren water en energie te besparen, en hoe belangrijk recycling is en de invloed die dat heeft op de duurzaamheid en het behoud van onze planeet.



    Tevens willen wij wijzen op het belang van het zorgen voor de flora en fauna van Lanzarote en hoe belangrijk het is onze omgeving te respecteren.

    Een ander onderwerp waar wij de nadruk op leggen is het ondersteunen van de lokale cultuur. Het eiland Lanzarote biedt een keur aan spectaculaire ambachtelijke producten en unieke gastronomische producten met oorsprongsbenaming, alle van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zijn er tientallen Kunst-, Cultuur- en Toeristische Centra.



    Deze ruimte werd geopend door de jongste gasten van het hotel. Dankzij de medewerking van het animatieteam leerden de kinderen plastic afval te onderscheiden van papier en dat afval te deponeren in de correcte bakken zodat zij thuis ook kunnen recyclen. Ten slotte hebben wij daar een interactief whiteboard geplaatst waarop alle bezoekers van de hoek hun ideeën en adviezen kunnen opschrijven, de kinderen lieten berichten achter waarin zij iedereen verzochten dagelijks te recyclen.



    Het beste van dit project is dat het ontworpen is om uitgevoerd te worden in alle hotels van het bedrijf. Onze waarden over te brengen en onze gasten bewust te maken van de kwetsbaarheid van de bestemmingen waar zij zich bevinden. Opdat zij in staat zijn de cultuur en de natuurlijke rijkdommen die hen omringen op waarde te schatten en te respecteren.

    Het zorgen voor onze planeet is ongetwijfeld een uitdagende taak voor het volledige team van THB hotels. Werken aan een betere wereld.
main_content_2
main_content_3
main_content_4
main_content_5
main_content_6
main_content_7
main_content_8
main_content_9
main_content_10
main_content_11
main_content_12
main_content_13
main_content_14
main_content_15
main_content_16
main_content_17
main_content_18
main_content_19
main_content_20
main_content_21
main_content_22
main_content_23
main_content_24
main_content_25
main_content_26
main_content_27
main_content_28
main_content_29
main_content_30
main_content_footer_top_without_border
main_content_footer
pre_footer_1
pre_footer_top
mobile_hotel_footer
Draai uw apparaat horizontaal voor een betere weergave.