Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

  • MALLORCA

Mallorca is waarschijnlijk een van de aantrekkelijkste plekken in de Middellandse Zee. Dit vreedzame eiland heeft alles voor een onvergetelijke vakantie, het maakt niet uit wat je zoekt. Ontspanning, natuur, vermaak, moderne voorzieningen en oude tradities maken van het grootste eiland van de Balearen een voorkeursbestemming voor de meest veeleisende reiziger.

Een grote verscheidenheid aan stranden met fijn, wit zand en ruige baaien maken een verblijf op Mallorca tot een buitengewone ervaring. Het brede aanbod aan sportieve activiteiten als wielrennenbergwandelen en golf is een voorbeeld van het perfecte evenwicht tussen natuur, cultuur en vrije tijd.

WAT KUN JE OP MALLORCA DOEN?

20171026131918

FIETSEN

Mallorca is in de loop der tijd een toonaangevende plek voor fietsliefhebbers geworden. En met reden! Het eiland biedt een ideale combinatie van vlak terrein en bergen. Er zijn fietsroutes voor elk niveau.

20171026131918

GOLF

Voor golfliefhebbers is Mallorca een ideale bestemming  om van hun sport te genieten. Verspreid over het eiland vind je verschillende golfbanen die een waaier aan mogelijkheden bieden aan golfspelers van elk niveau.

20171026131918

WATERSPORT

De Middellandse Zee is een  fantastische omgeving voor sportieve activiteiten. Zie je jezelf al zeilen door de baaien van Mallorca? Of de kust onder water verkennen? Wie van de zee houdt, kan zich hier helemaal uitleven!

20171026131918

BERGWANDELEN

De bergketen Sierra de Tramontana is tot werelderfgoed verklaard en dat is niet voor niets. Het landschap met zee en bergen is spectaculair en er zijn talrijke trekkersroutes. Wat je niveau ook is, op Mallorca vind je een geschikte wandelroute

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

HET WEER

Kijk wat voor weer het is tijdens uw vakantie

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.