Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

LIGGING

Hotel THB Ocean Beach ligt in Sant Antoni, Ibiza. Sant Antoni de Portmany is bij Europese toeristen zeer bekend vanwege de overweldigende schoonheid van de baai en de spectaculaire zonsondergangen aan de kust van Ses Variades. De toeristen die zich elke zomer aandienen hebben het leven in dit dorp totaal veranderd. Een halve eeuw geleden stond het leven hier nog in het teken van landbouw, visserij en oude eilandgebruiken. Vandaag de dag heeft Sant Antoni allerlei toeristische voorzieningen.

Vlakbij de strandboulevard vind je de Passeig de ses Fonts, het kloppende hart van Sant Antoni, met vele terrasjes, winkels en openluchtconcerten. Hier vind je ook de taxistandplaats en het busstation om vanuit Sant Antoni naar verschillende locaties op het eiland te gaan. Vanaf de Passeig de ses Fonts heb je toegang tot de binnenstraten van het dorp met zijn bars, restaurants en de meest uiteenlopende winkels.

QR

THB Ocean Beach****

C/ de Bellavista, 1.
07820, San Antonio, Ibiza
+34 971 348 215
+34 971 348 216

BEZIENSWAARDIGHEDEN
Auto

Auto

Verlaat de luchthaven richting Ibiza/Eivissa en volg de weg naar de hoofdstad (PM-801 – PM803) tot je een wegwijzer ziet met “Sant Antoni”. Neem de afslag richting “Sant Antoni” (C-731). Volg de C-731 gedurende 12,7 km tot de rotonde naar o.a. “Ses Paisses” . Ga op deze rotonde naar links en dan rechtdoor via de “Avinguda de Ses Paisses”. Na 1,7 komt een rotonde waar je naar rechts moet richting “Sant Antoni”. Ga rechtdoor via de Avinguda Dr. Fleming tot de volgende rotonde. Ga daar naar links via de “Carrer des Molí”. Na 200 meter moet je naar links via de “Carrer Bellavista”. Na 50 meter zie je aan de rechterhand de ingang van het hotel.

BUS

BUS

Lijn 9 vertrekt van de luchthaven en heeft een halte bij Hotel Hawaii. Vanaf de bushalte moet je een paar meter teruglopen en bij de “Carrer Bellavista” naar links gaan. Na 50 meter zie je de receptie van het hotel.

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

ENJOY ANIMATIE

Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.