Plan

je vakantie

 • BOEK Online

  Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

 • Ocean Beach Club

  Wie via onze website reserveert, krijgt gratis toegang tot Ocean Beach Club van maandag t/m zaterdag en 50% korting op zondag. De avonden op Ibiza, de mediterrane zon en de beste elektronische muziek versmelten tot feesten die de aanwezigen nog lang zullen heugen.

 • Ocean Beach Club

  Ocean Beach Club heeft zich op eigen kracht ontwikkeld tot een van de aantrekkelijkste plekken om van de avonden op Ibiza te genieten. Een totaalervaring van muziek en show in een ruimte met een zwembad, VIP-bedden, dansvloer, restaurants en nog veel meer.

  In de loop van de zomer worden allerlei evenementen georganiseerd, elk met zijn eigen karakter. Allemaal kansen voor nieuwe sensaties in Ocean Beach Club. Ontdek wat de volgende party inhoudt!

  • Komende evenementen

   Ibiza Sensations

   Ibiza Sensations

   Ibiza Sensations met DJ Luis del Villar en collega's. Hier hoor je alleen de allerbeste techno van de Balearen. Als extra toevoeging zie je shows met bijvoorbeeld acrobaten die in de lucht lijken te zweven, zeemeerminnen en allerlei andere sensaties.

   Ibiza Sensations

   Ministry of Sound

   Ministry of Sound. DJ Spoony laat zijn exclusieve tracks horen met het beste van het beste in dit genre. Bereid je voor om te dansen op de beste RnB, Hip Hop en House van het moment.

   jul

   31

   Ibiza Sensations

   Pool Party

   Deze zomer Pool Party in Ocean Beach! Geniet van de beste tracks van het jaar in het zwembad van 600m2 in een perfecte sfeer en met de beste muziek van de lokale DJ's Grant Collins, Sam Dungate, Jason Bye, Glullano A.L en Tom Crane.

  SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
  Meer informatie

  EUROPCAR

  Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

  Meer informatie
  Meer informatie

  TRANSFER SERVICE

  Van de luchthaven tot de deur van het hotel

  Meer informatie
  Informatie

  ENJOY ANIMATIE

  Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

  Informatie
  Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.