Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

LIGGING

Hotel THB Los Molinos ligt maar een paar stappen verwijderd van Dalt Vila, van het centrum van Ibiza Stad en van de zee. De hoofdstad van Ibiza bestaat uit een opeenstapeling van witte huizen tegen een berghelling. Op de top van de berg staat een indrukwekkend fort dat de hele stad domineert.

Ibiza Ciudad is een buitengewoon vrolijke en tolerante stad, de vrije sfeer is bijna voelbaar. In de schilderachtige straatjes vind je allerlei bijzondere winkeltjes en kraampjes die tot laat in de avond open zijn. Op de vele gezellige terrassen kun je tot in de vroege uurtjes genieten van een kleurrijk, gevarieerd schouwspel.

In deze stad is het niet moeilijk om van het leven te genieten. Dat is niet alleen vanwege het geweldige aanbod voor bezoekers maar ook door het hartelijke, gastvrije karakter van de eilandbewoners. Deze fantastische gastheren en gastvrouwen hebben Ibiza gemaakt tot waar het tientallen jaren beroemd om was.

QR

THB Los Molinos****

Ramón Muntaner, 60.
07800, Ibiza Ciudad, Ibiza
+34 971 302 250
+34 971 302 504

BEZIENSWAARDIGHEDEN
Auto

Auto

Vanaf de luchthaven is het niet moeilijk om bij het hotel te komen. Neem de snelweg richting Ibiza Stad en neem de afslag naar Ibiza. Als je de stad binnenrijdt, zie je een rotonde. Daar neem je de derde afslag richting centrum via de Avenida España. De derde straat rechts heet Ramón Muntaner en 500 meter verderop zie je het hotel.

BUS

BUS

Je kunt het hotel vanaf de luchthaven met de bus bereiken. Bij de bushalte ter hoogte van de aankomsthal moet je lijn 10 nemen. Deze gaat zonder omwegen naar Ibiza Stad waar je eruit moet bij de halte Avenida España. Zoek hier de straat Carrer de Ramón Muntaner. Na een paar minuten zie je het hotel.

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

ENJOY ANIMATIE

Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.