Plan

je vakantie

 • BOEK Online

  Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

 • EVENEMENTEN

  Unieke locaties voor je evenement in het hart van Ibiza.

  Sommige gebeurtenissen verdienen de beste plek. Waar kun je beter zijn dan in THB Los Molinos, vlak aan zee? Het hele jaar open, zalen met daglicht, tuinen en terrassen die kunnen worden ingericht voor elk soort evenement. Denk aan cocktails, familiefeesten, privéparty's of zakenlunches en -diners.

  We zijn het hele jaar open en hebben het beste van wat Ibiza op culinair te bieden heeft met verse producten van het seizoen. Maak gebruik van een gevarieerd aanbod aan menu's, fingerfood, canapés en andere delicatessen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen. Ons professionele team informeert u over alle mogelijkheden en helpt met het vinden van de beste oplossing voor uw wensen.

  Contact:
  thblosmolinoscial@thbhotels.com
  0034 971 30 22 50

 • RUIMTE VOOR SUCCESVOLLE EVENEMENTEN

  Het succes van een evenement of viering hangt voor een groot deel af van de locatie. Behalve de perfecte ligging tegenover zee biedt THB Los Molinos flexibele ruimten voor het houden van grote of kleinere evenementen.

  De zalen hebben natuurlijk daglicht en zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Er zijn verschillende buitenruimten: terrassen, tuinen, het gebied rond het zwembad...

 • GASTRONOMIE

  Onze chefs werken met plaatselijke producten van het seizoen. Altijd vers en bereid op het moment. Laat je gasten genieten van het concept Fingerfood, een van de culinaire trends die dit seizoen erg populair is.  We hebben bovendien een ruime keuze aan menu's met de mogelijkheid van een vast menu of aangepast aan je persoonlijke smaak.

 • SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
  Meer informatie

  EUROPCAR

  Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

  Meer informatie
  Meer informatie

  TRANSFER SERVICE

  Van de luchthaven tot de deur van het hotel

  Meer informatie
  Informatie

  ENJOY ANIMATIE

  Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

  Informatie
  Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.