Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

LIGGING

THB Gran Playa is een 4-sterrenhotel in het centrum van Ca'n Picafort in het noordwesten van Mallorca bij de schitterende baai van Alcudia,. De baai is ongeveer 17 km lang en omsloten door bergen.

Het hotel ligt 5 kilometer van de prehistorische begraafplaatsen van Son Real - tot nationaal erfgoed verklaard - en het eilandje Illot des Porros. Dit is in natuurreservaat Son Real  vlakbij het maagdelijke zandstrand S´Arenal d´En Cassat. De prehistorische begraafplaatsen worden ook wel “het kerkhof van de Feniciërs” genoemd.

Op 7 kilometer van het hotel ligt ook natuurpark Parque de S’ Albufera met een rijkdom aan inheemse dieren- en plantensoorten. Het is sinds mensenheugenis in gebruik voor het telen van rijst. Vandaag de dag is het geclassificeerd als “Parque Natural” (natuurpark).

QR

THB Gran Playa****

Paseo Colón, 126.
07458, Ca'n Picafort, Mallorca
+34 971 850 050
+34 971 850 122

BEZIENSWAARDIGHEDEN
Auto

Auto

Vanuit Palma de Mallorca neem je de Ma-13 richting Alcudia. Vanaf Alcudia de Ma-12 volgen richting Can Picafort. Bij de eerste rotonde de afslag naar Passeig Colon nemen. Na een paar minuten zie je het hotel liggen. 

BUS

BUS

Vanaf het busstation in Palma de Mallorca kun je lijn L390 richting Ca’n Picafort nemen. De busmaatschappij heet TIB (Transport Públic Mallorca). Uitstappen bij de halte Passeig Colon. Na 2 minuten lopen in de richting van waar de bus vandaan kwam zie je het hotel.

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

ENJOY ANIMATIE

Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.