Plan

je vakantie

  • BOEK Online

    Boek nu en profiteer van EXCLUSIEVE VOORDELEN

Ligging

Hotel THB El Cid ligt vlak aan het strand en slechts 5 km van de luchthaven.  Playa de Palma bevindt zich slechts 9 kilometer van het centrum van Palma de Mallorca en is een van de drukst bezochte en levendigste stranden. Veel mensen die Mallorca als vakantiebestemming kiezen, gaan hier naar toe.

Zowel de eigenschappen van het strand zelf (4 kilometer lang en gemiddeld 50 meter breed) als het zeer uitgebreide vrijetijdsaanbod maken van Playa de Palma een unieke bestemming in de Middellandse Zee.

De nabijheid van de hoofdstad maakt een aantrekkelijk aanbod toegankelijk van cultuur, sport, voorstellingen, begeleide bezoeken en excursies in de stad Palma zelf maar ook in de rest van dit prachtige eiland.

Het hotel ligt 1 km van Palma Aquarium en 7 km van het beroemde waterpark Aqualand.

QR

THB El Cid****

C/ Vaixell, 2.
07610, Playa de Palma, Mallorca
+34 971 260 850
+971 260 858

Bezienswaardigheden
AUTO

AUTO

Niet ver van de luchthaven, vanaf snelweg Ma-19 richting Llucmajor, neem je afslag 8 naar Platja de Palma. Sla op de eerste kruising links en ga daarna de eerste straat rechts, Carrer Vaixell. Na een paar meter zie je het hotel liggen.

BUS

BUS

In het busstation van Palma de Mallorca kun je lijn 21 nemen richting S’Arenal. Uitstappen bij halte 433 Manuela de los Herreros. Daar in tegenovergestelde richting van de bus lopen, bij de eerste straat links afslaan naar de straat Carrer Vaixell. Een paar meter verderop zie je Hotel THB El Cid liggen.

 

SUGGESTIES VOOR AANVULLINGEN
Meer informatie

EUROPCAR

Een exclusieve prijs voor het huren van een auto

Meer informatie
Meer informatie

TRANSFER SERVICE

Van de luchthaven tot de deur van het hotel

Meer informatie
Informatie

ENJOY ANIMATIE

Animatie voor vakantiegangers, vrijetijdsbestering en evenementen

Informatie
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.